Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Mar

MAR soiul FLORINA

MAR soiul FLORINA

Perioada de coacere: 20 septembrie - 15 octombrie. Caracteristicile fructului: 10- 140 g supramijlociu sau mare, conic trunchiat cu suprafata neteda culoarea de fond galbena acoperita cu rosu anilina cu len-ticele albicioase pe toata suprafata fructului. Pulpa consistenta de culoare crem, potrivit de dulce si slab acidulata, placut aromata de calit

Pret: 12 lei
MAR soiul GOLDEN DELICIOS

MAR soiul GOLDEN DELICIOS

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: 120- 150 g ovoidal, atenuat la varf; usor costat spre cavitatea caliciala. Pielita verde-galbuie spre galbena-aurie, partial suflata cu rosu; neteda, uneori cu urme de rugina. Pulpa este galbena; crocanta; fina, suculenta.

Pret: 12 lei
MAR soiul JONATHAN

MAR soiul JONATHAN

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: este supramijlociu, sferic-turtit, de culoare rosie, intens, superior pentru masa. Pielita subtire, neteda, lucoasa, galben-limonie, cu o usoara nuanta de verde pe partea insorita, acoperita cu un rosu sangeriu aprins, peste care se suprapun dungi de un rosu mai inchis.

Pret: 12 lei
MAR soiul STARKRIMSON

MAR soiul STARKRIMSON

Perioada de coacere: 20-30 septembrie. Caracteristicile fructului: 110- 140 g supramijlociu sau mare, conic trunchiat cu suprafata neteda culoarea de fond galbena acoperita cu rosu anilina cu lenticele albicioase pe toata suprafata fructului.

Pret: 12 lei
MAR soiul GRANNY SMITH

MAR soiul GRANNY SMITH

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: mediu, omogen, 150-180g, forma sferica, usor alungita. Pielita tare, fina, neteda unsuroasa, verde. Miezul: alb-vierzui, suculent, acidulat, crocant. Continutul scazut de zaharuri il face ideal pentru consumatorii care sufera de diabet zaharat.

Pret: 12 lei
MAR soiul IDARED

MAR soiul IDARED

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare (160-180 g.) sferic turtit, destul de asimetric. Pielita subtire, galbena ca paiul este acoperita aproape in intregime cu rosu zmeuriu, viu, cu dungi iate rosii-intens.

Pret: 12 lei
MAR soiul JONAGOLD

MAR soiul JONAGOLD

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, omogen, 180-230 g; forma conica globuloasa. Pielita: tare, aspra, mata, verde-galbuie acoperita cu rosu striat pe 2/3 din suprafata.

Pret: 12 lei
MAR soiul PRIMA

MAR soiul PRIMA

Perioada de coacere: 20-30 septembrie. Caracteristicile fructului: fruct de marime mijlocie, de culoare galben-verzui acoperit de rosu pe partea insorita. Pulpa este suculenta, usor aromata, de consistenta buna care da posibilitatea de pastrare pana in luna decembrie.

Pret: 12 lei
MAR soiul RED MELBA

MAR soiul RED MELBA

Perioada de coacere: 10-20 iulie. Caracteristicile fructului: este mare, 130-140g, sferic-turtit, cu pielita subtire, verde-galbuie pe partea umbrita si rosie inchisa pe cea insorita.

Pret: 12 lei
MAR soiul AROMAT DE VARA

MAR soiul AROMAT DE VARA

Perioada de coacere: 15-30 august. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie, cca 130g, sferic usor aplatizat, de culoare galben-verzui, acoperita pe aproape intreaga suprafata cu rosu carmin placut. Pulpa este galben-verzui, crocanta, cu gust dulce-acrisor, aroma fina si gust bun.

Pret: 12 lei
MAR soiul MUTSU

MAR soiul MUTSU

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: mare > foarte mare, omogen; 180-230g, diametru: 80-100mm. Forma: conica globuloasa. Pielita: tare, aspra, verdegalbuie/galbena-vierzuie, deseori acoperita cu rumeneala slaba. Miez: fin, suculent, crocant, slab acidulat, gust foarte placut.

Pret: 12 lei
MAR soiul POINIC

MAR soiul POINIC

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: este mijlociu sau mare, marime: 170-200g, sferic turtit cu suprafata galben verzuie la recoltare si galben la maturitatea de consum cu o usoara rumeneala portocalie.

Pret: 12 lei
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste