Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Par

PAR soiul ABATELE FETEL

PAR soiul ABATELE FETEL

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, piriform alungit, de culoare verde-galbui, u?or rumenit pe partea insorita. Pulpa este de culoare alba, ferma, dar la maturitatea de consum devine fondanta, suculenta, aromata.

Pret: 12 lei
PAR soiul CURE

PAR soiul CURE

Perioada de coacere: 10-15 octombrie. Caracteristicile fructului: mare ( 180-300 g ), piriform, alungit, asimetric, cu o dunga de rugina longitudinala si un sant discret. Epiderma este galben-verzuie la maturitate.

Pret: 12 lei
PAR soiul FAVORITA LUI CLAPP

PAR soiul FAVORITA LUI CLAPP

Perioada de coacere: 10-20 august. Caracteristicile fructului: are o greutate medie de aproximativ 130-160g, este scurt piriform, de culoare verde-galbui, cu rosu carmin dungat pe aproape toata suprafata. Pulpa este alba, foarte suculenta, fina, fondanta, intens aromata, gust dulce-vinuriu. Fruct bun pentru consum in stare proaspata.

Pret: 12 lei
PAR soiul UNTOASA BOSC

PAR soiul UNTOASA BOSC

Perioada de coacere: 20 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, piriform cu zona pedunculara brusc alungita, formand un gat caracteristic lung si gros. Culoarea este galben-verzuie, acoperita complet cu o rugina groasa, brun rosietica specifica. Pulpa este alb-galbuie, foarte fina, fondanta, suculenta.

Pret: 12 lei
PAR soiul UNTOASA HARDY

PAR soiul UNTOASA HARDY

Perioada de coacere: 10-20 septembrie. Caracteristicile fructului: are o greutate medie de aprximativ 120-140g, este scurt conic, cu varful larg, de culoare verde-galbuie acoperit integral sau partial cu rugina grosiera. Pulpa este alba, semifondanta, foarte suculenta, dulce vinurie. Fructele pot fi pastrate dupa recoltare timp de 30-60 zile.

Pret: 12 lei
PAR soiul WILLIAMS

PAR soiul WILLIAMS

Perioada de coacere: 20-30 august. Caracteristicile fructului: mijlociu spre mare 160-180g, piriform, cu conturul neregulat, galben-pai, cu rugina la ambele capete, foarte bun pentru masa si industrializare, cu pulpa alba, fondanta, fara sclereide, foarte suculenta, dulce-vinurie, puternic aromata.

Pret: 12 lei
PAR soiul ARABITKA

PAR soiul ARABITKA

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Caracteristicile fructului: se prezinta in ciorchini, piriform si cu greutatea de 40-50 g. Pielita este de culoare galbena deschis. Pulpa este zemoasa, aromata si are un gust dulce.

Pret: 12 lei
PAR soiul WILLIAMS ROSU

PAR soiul WILLIAMS ROSU

Perioada de coacere: 10-20 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, greutatea medie 180-200g, de forma piriforma, colorat in rosu intens pe toata suprafata pielitei; uneori se intalneste si fenomenul de reversibilitate a culorii, respectiv apar fructe verzi-galbui sau dungate.

Pret: 12 lei
PAR soiul CONFERENCE

PAR soiul CONFERENCE

Perioada de coacere: 10-20 octombrie. Caracteristicile fructului: mijlocii si mari, piriform alungite, asimetrice, cu gatul subtire si curbat. Pielita este de culoare verde-galbuie la recoltare, galben-pal la coacere, fiind acoperita pe aproape toata suprafata cu pete ruginii de diferite marimi.

Pret: 12 lei
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste