
PIERSIC soiul CARDINAL
Perioada de coacere: 10-20 iulie. Caracteristicile fructului: Marimea fructului este de marime medie spre mare ( 120-160 grame ). Forma este globuloasa, turtita la varf si baza, usor asimetrica. Epiderma este subtire pubescenta, galbena acoperita pe 70-90%, cu rosu-stralucitor.
Disponibili la sediul nostru din Breaza, jud. Buzău: Fitofarmacia Breaza - jud. Buzău
PIERSIC soiul SPRINGOLD
Perioada de coacere: 15-30 iulie. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie (100-130gr), prezentand o brazda ventrala mai adanca, pe forma sa sferica. Pielita fructului de piersica Springold este de culoare galben-orange, avand suprafata acoperita 80% cu un rosu sangeriu marmorat.
Disponibili la sediul nostru din Breaza, jud. Buzău: Fitofarmacia Breaza - jud. Buzău
PIERSIC soiul CHAMPION
Perioada de coacere: 15-25 august. Caracteristicile fructului: marime mare (140 g); coaja pubescenta, cu culoarea de baza, alb-galbuie, acoperita pe suprafata mica de un rosu fad; pulpa mediu consistenta, alb-verzuie, cu infiltratii rosiatice langa sambure; neaderenta la sambure, suculenta, cu gust excelent.
Disponibili la sediul nostru din Breaza, jud. Buzău: Fitofarmacia Breaza - jud. Buzău
PIERSIC soiul DIXIRED
Perioada de coacere: 15-25 iulie. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie 120g, de forma sferica. Culoarea de baza este portocalie, cea acoperitoare rosie pe 70-90% din suprafata fructului. Coaja este fin sau mediu pubescenta.
Disponibili la sediul nostru din Breaza, jud. Buzău: Fitofarmacia Breaza - jud. Buzău
PIERSIC soiul REDHAVEN
Perioada de coacere: 01-15 iulie. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie 150g, de forma sferica. Culoarea de baza este portocalie, cea acoperitoare rosie pe 70-90% din suprafata fructului. Coaja este fin sau mediu pubescenta. Pulpa este galbena, consistenta, suculenta, este aderenta la sambure.
Disponibili la sediul nostru din Breaza, jud. Buzău: Fitofarmacia Breaza - jud. Buzău