Contact

Pom-fructifer.ro este membru al grupului ValahiaGarden.ro Craiova detinut de:

SC Mondobal SRL

Adresa: Strada Doctor Nicolae Ionescu Sisești nr 23B, Craiova 200302, Romania

Nr.Reg.Com: 16/2386/2007
CUI: RO22924029
Telefon: 0735023717
Email: contact@valahiagarden.ro

Detalii de plată
Cod IBAN: RO06BRDE170SV90335261700
Cont ROL B.R.D., Sucursala Craiova

Cod SWIFT-BIC: BRDEROBU

Daca sunteti pe punctul de a planta o livada sau o vie familiala sau comerciala este imperativ sa incepeti cu cel mai bun material saditor pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung si succesul investitiei!
Pom-fructifer.ro
Calitatea produselor Valahia Garden este foarte importanta pentru noi si pentru dumneavoastra. Am dezvoltat masuri de control al calitatii pentru a proteja produsele noastre si terenul pe care sunt crescute de paraziti si agenti patogeni. In plus, programele de intretinere, inspectie si testare in curs de desfasurare se asigura ca produsele noastre indeplinesc chiar si depaseasc cele mai inalte standarde din industria pomicola si viticola romaneasca.

 

Grupul www.ValahiaGarden.ro ce detine acest website NU comercializeaza soiuri modificate genetic! Mult mai importanta este aroma. Noi prosperam in „gustul de moda veche” dat efectiv in sezon, nu disponibil tot timpul anului. Produsele noastre se preteaza pentru infiintarea plantatiilor ecologice.

 

S.C. MondoBAL S.R.L., in calitate de autor, proprietar, administrator al www.pom-fructifer.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.