Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Contact

SC Mondobal SRL

Adresa:

Nr.Reg.Com: 16/2386/2007
CUI: RO22924029
Telefon: 0735023717
Email: contact@valahiagarden.ro

Detalii de plată
Cod IBAN: RO06BRDE170SV90335261700
Cont ROL B.R.D., Sucursala Craiova

Cod SWIFT-BIC: BRDEROBU


Suntem aici pentru clientii nostri. O gama larga de produse este afisata in catalogul nostru anual, care este trimis gratuit la cerere. In plus, in afara de seminte, oferim o gama larga de plante tinere disponibile prin posta (curier) sau transport la domiciliu prin distributie proprie.
Urmarim tehnologii noi si astfel ne mandrim cu un numar impresionant de 90% din seminte care se prind si ulterior produc rasaduri sanatoase. Si pentru utilizatorul website-ului nostru includem sfaturi utile despre cresterea plantelor si fotografii cu cele mai multe soiuri.

Nu suntem singuri dar cu siguranta suntem cei mai buni. Filozofia noastra de comercializare este continuarea a fost construita pe furnizarea directa catre clienti. Acest lucru ne permite sa oferim mai multe produse neobisnuite si greu de gasit, la preturi foarte competitive.
Acum suntem convinsi de calitate pentru ca plantele sunt supuse unor controale stricte de calitate pentru a ne asigura ca acestea dau rezultate excelente in gradina dvs. Plantele noastre tinere sunt de cea mai buna calitate verificate inainte de ambalare.

Tinem la sanatatea dvs si nu comercializam soiuri modificate genetic. Noi nu suntem adeptii “termenului lung de valabilitate”. Mult mai importanta este aroma. Noi prosperam in “gustul de moda veche” dat efectiv in sezon, nu disponibil tot timpul anului.

Iar acum sa lucram pentru client! Dezvoltarea unei game de seminte si plante disponibile comanda prin posta este mult decat orice un efort al intregii noastre echipe, implicand studii de teren, testarea puritatii semintelor si a marcotelor inainte de plantare si verificarea calitatii productiei noastre de plante.