Livezi pomi fructiferi și arbuși fructiferi în județul Neamt


Favorabilitatea naturală și potențială a pomilor și arbuștilor fructiferi în judetul Neamt.

Doriți să obțineți fonduri europene pentru înființarea unei livezi de pomi fructiferi sau arbuști fructiferi în judetul Neamt?
Compania noastră vinde material săditor certificat (cele mai bune soiuri certificate de pomi fructiferi și arbuști fructiferi) pentru proiecte pe fonduri europene nerambursabile.
Putem livra orice cantitate de pomi fructiferi și arbuști fructiferi din soiuri certificate, cu toate documentele necesare, în urma unei precomenzi ferme (contract).
Pentru cantități mici și în limita stocului nu este necesar un contract.
Vă prezentăm mai jos favorabilitatea tuturor culturilor eligibile prin submăsura 4.1a "Investiții în exploatații pomicole" pentru judetul Neamt.
O cultură este eligibilă direct dacă favorabilitatea naturală este mai mare sau egală cu 2 și este eligibilă dacă proiectul include instalație de irigare dacă favorabilitatea potențată este mai mare sau egală cu 2.
Această regulă nu se aplică în cazul culturii de căpșuni în spații protejate, această fiind eligibilă pe întreg teritoriul național.
Alegeți localitatea pentru a vedea favorabilitatea culturilor eligibile.


Pentru comenzi ne puteți contacta la numărul de telefon 0735023717 sau direct la sediul nostru din Strada Doctor Nicolae Ionescu Sisești nr 23B, Craiova 200302, Romania.