Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Cires

CIRES soiul GERMESDORF

CIRES soiul GERMESDORF

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Fructele sunt foarte mari, de 8,0-8,5 g in primii ani de rod si 7,0-7,5 g in perioada de plina rodire, cu pulpa pietroasa, suculenta cu gust dulce

Pret: 20 lei
CIRES soiul VAN

CIRES soiul VAN

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Caracteristicile fructului: Fructul este supramijlociu de 6.5-7g, de forma globuloasa, usor aplatizat, de culoare rosie stralucitoare, cu pulpa pietroasa si gust dulce acidulate.

Pret: 20 lei
CIRES soiul BIGARREAU BURLAT

CIRES soiul BIGARREAU BURLAT

Perioada de coacere: 20-30 mai. Fructul: este mare de 6-7 g, de culoare rosu inchis, forma sferica, cu pulpa pietroasa si gust dulce acidulat.

Pret: 20 lei
CIRES soiul Linda

CIRES soiul Linda

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Caracteristicile fructului: mare (7-9 g), sferic, usor aplatizat, coaja este groasa de culoare bordo inchisa. Pulpa dulce, este tare, suculenta, dulce-acrisoara, putin aderenta la sambure.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
CIRES soiul STELLA

CIRES soiul STELLA

Perioada de coacere: 10-20 iunie. Caracteristicile fructului: Fructul este mare (8-9g),de forma cordiforma, de culoare rosie stralucitoare, cu pulpa de fermitate medie, avand gust dulce acidulat.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
CIRES soiul HEDELFINGER

CIRES soiul HEDELFINGER

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Caracteristicile fructului: marime mare (6-7 g). Forma cordiforma usor alungita. Coaja de culoare rosu inchisa, la maturitate rosu negricios. Pulpa este rosie, zemoasa, neaderenta la sambure.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
CIRES soiul JUBILEU

CIRES soiul JUBILEU

Perioada de coacere: 10-20 iunie. Caracteristicile fructului: marime foarte mare, forma sferica. La maturare coaja este de culoare rosu inchisa, rezistenta la crapare. Pulpa este rosie, tare, cu gust bun.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
CIRES soiul RUBIN

CIRES soiul RUBIN

Perioada de coacere: 25 iunie - 5 iulie. Caracteristicile fructului: Fructele sunt mari, cordiforme (7-9 g). Pielita prezinta o culoare rubin inchis, lucioasa. Pulpa este pietroasa, suculenta, cu gust dulce, neaderenta la sambure.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
CIRES soiul KATALIN

CIRES soiul KATALIN

Perioada de coacere: 01-10 iulie. Caracteristicile fructului: 8-10g, de forma sferica alungita. Coaja, la maturitate de culoare rosu-bordo inchisa, groasa. Pulpa rosu inchis, foarte tare, crocanta, gust dulce - acidulat si armonios.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2018.
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste