Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Mar

MAR soiul FLORINA

MAR soiul FLORINA

Perioada de coacere: 20 septembrie - 15 octombrie. Caracteristicile fructului: 10- 140 g supramijlociu sau mare, conic trunchiat cu suprafata neteda culoarea de fond galbena acoperita cu rosu anilina cu len-ticele albicioase pe toata suprafata fructului. Pulpa consistenta de culoare crem, potrivit de dulce si slab acidulata, placut aromata de calit

Pret: 14 lei
MAR soiul GOLDEN DELICIOS

MAR soiul GOLDEN DELICIOS

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: 120- 150 g ovoidal, atenuat la varf; usor costat spre cavitatea caliciala. Pielita verde-galbuie spre galbena-aurie, partial suflata cu rosu; neteda, uneori cu urme de rugina. Pulpa este galbena; crocanta; fina, suculenta.

Pret: 14 lei
MAR soiul JONATHAN

MAR soiul JONATHAN

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: este supramijlociu, sferic-turtit, de culoare rosie, intens, superior pentru masa. Pielita subtire, neteda, lucoasa, galben-limonie, cu o usoara nuanta de verde pe partea insorita, acoperita cu un rosu sangeriu aprins, peste care se suprapun dungi de un rosu mai inchis.

Pret: 14 lei
MAR soiul STARKRIMSON

MAR soiul STARKRIMSON

Perioada de coacere: 20-30 septembrie. Caracteristicile fructului: 110- 140 g supramijlociu sau mare, conic trunchiat cu suprafata neteda culoarea de fond galbena acoperita cu rosu anilina cu lenticele albicioase pe toata suprafata fructului.

Pret: 14 lei
MAR soiul GRANNY SMITH

MAR soiul GRANNY SMITH

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: mediu, omogen, 150-180g, forma sferica, usor alungita. Pielita tare, fina, neteda unsuroasa, verde. Miezul: alb-vierzui, suculent, acidulat, crocant. Continutul scazut de zaharuri il face ideal pentru consumatorii care sufera de diabet zaharat.

Pret: 14 lei
MAR soiul IDARED

MAR soiul IDARED

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare (160-180 g.) sferic turtit, destul de asimetric. Pielita subtire, galbena ca paiul este acoperita aproape in intregime cu rosu zmeuriu, viu, cu dungi iate rosii-intens.

Pret: 14 lei
MAR soiul JONAGOLD

MAR soiul JONAGOLD

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, omogen, 180-230 g; forma conica globuloasa. Pielita: tare, aspra, mata, verde-galbuie acoperita cu rosu striat pe 2/3 din suprafata.

Pret: 14 lei
MAR soiul RED MELBA

MAR soiul RED MELBA

Perioada de coacere: 10-20 iulie. Caracteristicile fructului: este mare, 130-140g, sferic-turtit, cu pielita subtire, verde-galbuie pe partea umbrita si rosie inchisa pe cea insorita.

Pret: 14 lei
MAR soiul AROMAT DE VARA

MAR soiul AROMAT DE VARA

Perioada de coacere: 15-30 august. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie, cca 130g, sferic usor aplatizat, de culoare galben-verzui, acoperita pe aproape intreaga suprafata cu rosu carmin placut. Pulpa este galben-verzui, crocanta, cu gust dulce-acrisor, aroma fina si gust bun.

Pret: 14 lei
MAR soiul POINIC

MAR soiul POINIC

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: este mijlociu sau mare, marime: 170-200g, sferic turtit cu suprafata galben verzuie la recoltare si galben la maturitatea de consum cu o usoara rumeneala portocalie.

Pret: 14 lei
MAR soiul PRIMA

MAR soiul PRIMA

Perioada de coacere: 20-30 septembrie. Caracteristicile fructului: fruct de marime mijlocie, de culoare galben-verzui acoperit de rosu pe partea insorita. Pulpa este suculenta, usor aromata, de consistenta buna care da posibilitatea de pastrare pana in luna decembrie.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
MAR soiul MUTSU

MAR soiul MUTSU

Perioada de coacere: 01-10 octombrie. Caracteristicile fructului: mare > foarte mare, omogen; 180-230g, diametru: 80-100mm. Forma: conica globuloasa. Pielita: tare, aspra, verdegalbuie/galbena-vierzuie, deseori acoperita cu rumeneala slaba. Miez: fin, suculent, crocant, slab acidulat, gust foarte placut.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste