Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Par

PAR soiul CURE

PAR soiul CURE

Perioada de coacere: 10-15 octombrie. Caracteristicile fructului: mare ( 180-300 g ), piriform, alungit, asimetric, cu o dunga de rugina longitudinala si un sant discret. Epiderma este galben-verzuie la maturitate.

Pret: 14 lei
PAR soiul FAVORITA LUI CLAPP

PAR soiul FAVORITA LUI CLAPP

Perioada de coacere: 10-20 august. Caracteristicile fructului: are o greutate medie de aproximativ 130-160g, este scurt piriform, de culoare verde-galbui, cu rosu carmin dungat pe aproape toata suprafata. Pulpa este alba, foarte suculenta, fina, fondanta, intens aromata, gust dulce-vinuriu. Fruct bun pentru consum in stare proaspata.

Pret: 14 lei
PAR soiul UNTOASA BOSC

PAR soiul UNTOASA BOSC

Perioada de coacere: 20 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, piriform cu zona pedunculara brusc alungita, formand un gat caracteristic lung si gros. Culoarea este galben-verzuie, acoperita complet cu o rugina groasa, brun rosietica specifica. Pulpa este alb-galbuie, foarte fina, fondanta, suculenta.

Pret: 14 lei
PAR soiul UNTOASA HARDY

PAR soiul UNTOASA HARDY

Perioada de coacere: 10-20 septembrie. Caracteristicile fructului: are o greutate medie de aprximativ 120-140g, este scurt conic, cu varful larg, de culoare verde-galbuie acoperit integral sau partial cu rugina grosiera. Pulpa este alba, semifondanta, foarte suculenta, dulce vinurie. Fructele pot fi pastrate dupa recoltare timp de 30-60 zile.

Pret: 14 lei
PAR soiul WILLIAMS

PAR soiul WILLIAMS

Perioada de coacere: 20-30 august. Caracteristicile fructului: mijlociu spre mare 160-180g, piriform, cu conturul neregulat, galben-pai, cu rugina la ambele capete, foarte bun pentru masa si industrializare, cu pulpa alba, fondanta, fara sclereide, foarte suculenta, dulce-vinurie, puternic aromata.

Pret: 14 lei
PAR soiul WILLIAMS ROSU

PAR soiul WILLIAMS ROSU

Perioada de coacere: 10-20 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, greutatea medie 180-200g, de forma piriforma, colorat in rosu intens pe toata suprafata pielitei; uneori se intalneste si fenomenul de reversibilitate a culorii, respectiv apar fructe verzi-galbui sau dungate.

Pret: 14 lei
PAR soiul CONFERENCE

PAR soiul CONFERENCE

Perioada de coacere: 10-20 octombrie. Caracteristicile fructului: mijlocii si mari, piriform alungite, asimetrice, cu gatul subtire si curbat. Pielita este de culoare verde-galbuie la recoltare, galben-pal la coacere, fiind acoperita pe aproape toata suprafata cu pete ruginii de diferite marimi.

Pret: 14 lei
PAR soiul ABATELE FETEL

PAR soiul ABATELE FETEL

Perioada de coacere: 15-30 septembrie. Caracteristicile fructului: mare, piriform alungit, de culoare verde-galbui, u?or rumenit pe partea insorita. Pulpa este de culoare alba, ferma, dar la maturitatea de consum devine fondanta, suculenta, aromata.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
PAR soiul ARABITKA

PAR soiul ARABITKA

Perioada de coacere: 20-30 iunie. Caracteristicile fructului: se prezinta in ciorchini, piriform si cu greutatea de 40-50 g. Pielita este de culoare galbena deschis. Pulpa este zemoasa, aromata si are un gust dulce.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste