Cos (0 Produse)
Cosul este gol
Subtotal: 0.00 LEI

Prun

PRUN soiul ANNASPATH

PRUN soiul ANNASPATH

Perioada de coacere: 15-25 septembrie. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie spre supramijlocie (35-45g), de forma sferic, usor alungita, colorat in vanat-rosiatic si acoperit cu pruina albastru deschis. Pulpa este galbena-verzuie sau aurie, suculenta, neaderenta la sambure, de calitate foarte bun? pentru mas? si industrializare.

Pret: 14 lei
PRUN soiul STANLEY

PRUN soiul STANLEY

Perioada de coacere: 20-30 august. Caracteristicile fructului: este mare (35-45g), ovoid, vanat inchis la culoare si pruina albastruie. Pulpa este galbuie, consistenta, dulceaga, slab aromata, neaderenta. Fructele se coloreaza cu mult inainte de maturitatea deplina. Fructele se preteaza foarte bine la industrializare.

Pret: 14 lei
PRUN soiul TULEU GRAS

PRUN soiul TULEU GRAS

Perioada de coacere: 10-20 august. Caracteristicile fructului: mijlociu (30-35 g), elipsoidal, cu varful rotunjit, de culoare vanat-inchis, cu pruina albastruie si cu rugina spre baza. Pulpa este galben-verzuie, aschiata, consistenta, crocanta, neaderenta, cu gust foarte bun, dulce-usor spre acrisor. Sunt considerate fructe de calitate superioara.

Pret: 14 lei
PRUN soiul PRESIDENT

PRUN soiul PRESIDENT

Perioada de coacere: 15-25 septembrie. Caracteristicile fructului: mare si foarte mare, 40-55 g; coaja de culoare violet inchisa, cu pruina; pulpa verde-galbuie, suculenta, tare, acida, la maturitate completa neaderenta la sambure.

Pret: 14 lei
PRUN soiul SILVIA

PRUN soiul SILVIA

Perioada de coacere: 15-25 august. Caracteristicile fructului: mare de 55g, de forma elipsoidala, tip Renclod Althan, cu pielita de culoare vanata violacee, acoperita cu pruina albastruie, abundenta. Pulpa este alb- galbuie, suculenta, cu gust placut, neaderenta la sambure.

Pret: 14 lei
PRUN soiul LEPOTICA

PRUN soiul LEPOTICA

Perioada de coacere: 25 iulie - 15 august. Caracteristicile fructului: mare, 30-45 g, diametru 35-40 mm, de forma ovoidala cilindrica, usor asimetrica. Coaja de culoare albastru inchisa, cu strat gros de pruina, puternic cerata. Pulpa verde-galbuie, de consistenta buna, dulce-acrisoara, neaderenta la sambure.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
PRUN soiul CARPATIN

PRUN soiul CARPATIN

Perioada de coacere: 01-10 august. Caracteristicile fructului: de marime medie (43 g), forma sferica, alungit la capete. Pielita albastru inchis acoperita cu pruina cenusie in strat subtire. Pulpa de culoare galben-verzuie, potrivit de consistenta si de suculenta cu gust foarte bun, zaharul si aciditatea fiind foarte bine echilibrate.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
PRUN soiul MUSCAT DE DEBRECEN

PRUN soiul MUSCAT DE DEBRECEN

Perioada de coacere: 01-10 septembrie. Caracteristicile fructului: de marime mijlocie-mare (30-35g), de forma invers ovoida de culoare roz-rosiatica cu gust bun si foarte dulce. Pulpa este galben aurie, tare, suculenta la maturare are un gust pronuntat de muscat, neaderenta la sambure.

Stoc epuizat. Disponibil in toamna 2017.
™2010 Powered by MONDOBAL Servicii Web Profesioniste